Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Museus i Centres d’exposicions


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Museus i Centres d’exposicions

Museu Etnològic i de Cultures del Món - Montcada

Museu Etnològic i de Cultures del Món - Montcada

La casa Marqués de Llió i la casa Nadal del carrer Montcada, en ple barri del Born, acullen un nou museu a Barcelona que us aproparà la diversitat artística i cultural d'Àfrica, Àsia, Amèrica i Oceania.
Hash Marihuana & Hemp Museum

Hash Marihuana & Hemp Museum

Un viatge a través del temps per descobrir passat, present i futur de la planta del cànnabis i el seu potencial inigualable com una font versàtil per a finalitats industrials, nutricionals, medicinals, sacramentals i recreatives.
Museu de l'Eròtica

Museu de l'Eròtica

Situat en ple cor de la Rambla de Barcelona, el Museu de l'Eròtica té per objectiu esdevenir un centre didàctic i lúdic que gira entorn de l'erotisme, un clàssic de la cultura i de la història de la humanitat.
Gaudí Exhibition Center-Museu Diocesà

Gaudí Exhibition Center-Museu Diocesà

L'edifici de la Pia Almoina, monument nacional integrat a la muralla romana que es troba al costat de la Catedral, és la seu del Museu Diocesà, la restauració interior del qual ha esdevingut modèlica.
Museu Egipci de Barcelona

Museu Egipci de Barcelona

La Fundació Arqueològica Clos - Museu Egipci de Barcelona és una de les col·leccions privades d'art i cultura egípcies més importants d'Europa i una entitat compromesa amb la investigació, l'estudi i la difusió de l'Antic Egipte.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments