Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Mercats


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Mercats

Mercat de Sants

Mercat de Sants

Enmig del seguit de botigues de tota mena que configura el carrer de Sants de Barcelona, s"aixeca, per sobre dels altres comerços, aquesta joia de l"arquitectura modernista més funcional on encara val la pena endinsar-s"hi per comprar tot el menjar que ens faci falta o per, simplement, deixar-nos endur pels sentits.
Mercat de Sarrià

Mercat de Sarrià

El Mercat de Sarrià és ara un modern i ampli recinte que va reobrir les seves portes el 2007 després d"una profunda renovació. Conserva, però, l"estructura original del mercat centenari que ja abastia el veïnat durant tot el segle passat i encara ho continua fent.

Mercat de l'Abaceria Central

Al cor de l"antiga Gràcia obrera, el mercat de l"Abaceria de Barcelona us obre les portes a un mar de sensacions i vivències. Dóna gust comprar-hi o simplement passejar-hi, acompanyats dels característics reclams de les venedores que sedueixen el més exigent dels compradors.

Mercat de Sant Andreu

Al bell mig de la bonica plaça porticada del Mercadal, al districte de Sant Andreu, s"aixeca aquest petit però encantador mercat de barri. Els seus orígens, com els de tants mercats, es remunten a mitjans del segle XIX, època en què es va començar a regularitzar la venda ambulant a Barcelona a través de la construcció de mercats coberts.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments