Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Edificis singulars


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Edificis singulars

Basílica de la Sagrada Família

Basílica de la Sagrada Família

La Basílica de la Sagrada Família és l"obra més coneguda d"Antoni Gaudí i ha esdevingut símbol indiscutible de Barcelona. Única al món, està en procés de construcció des de l"any 1882, i es preveu que s"acabi cap al 2026.
Sant Pau Recinte Modernista

Sant Pau Recinte Modernista

El Recinte Modernista de Sant Pau, construït entre el 1905 i el 1930, fou concebut per Lluís Domènech i Montaner com una ciutat-jardí per als malalts. Després de servir durant un segle com a hospital públic, els seus pavellons rehabilitats llueixen avui amb tota la seva esplendor. Visitar aquest conjunt arquitectònic tan excepcional, és una experiència única.
Casa Comalat

Casa Comalat

Com un homenatge a Gaudí, la casa Comalat mostra molts elements de l"arquitectura gaudiniana, convertint-se en un dels exemples més originals del modernisme a Barcelona. Dues façanes ben diferents, però influenciades per la corba del mestre de Reus, conviden a la contemplació d"un edifici curiós i molt bell.
Casa Terradas -

Casa Terradas - "Casa de les Punxes"

Un "gran castell gòtic" aixecat en plena avinguda Diagonal de Barcelona és un reclam per la contemplació de qualsevol visitant de la ciutat. La "Casa de les punxes" és en realitat un edifici de pisos que imita la forma dels castells medievals i que constitueix un dels perfils més reconeguts del modernisme barceloní.
Casa Calvet

Casa Calvet

La Casa Calvet (1899) és una de les primeres obres de Gaudí. Alguns l"han considerada l"obra més conservadora de l"artista. Tanmateix, hi trobarem marcats elements modernistes, com la façana acabada en corba o els balcons de les golfes, autèntiques creacions de conte. La planta baixa és avui un restaurant.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments