Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Edificis singulars


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Edificis singulars

La Ciutat del Teatre

La Ciutat del Teatre

Referent clau en el món de les arts escèniques de Barcelona, la Ciutat del Teatre concentra un grapat d"equipaments que acullen tota mena de manifestacions teatrals al cor de la muntanya de Montjuïc. Un recorregut pels edificis i escenaris d"aquesta ciutat teatral ens apropa una mica més al dinamisme cultural de Barcelona.
Casa Vicens

Casa Vicens

La Casa Vicens (1883-1885) de Barcelona, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l"any 2005, s"aixeca al tranquil barri de Gràcia, com un oasi insòlit d"aroma oriental i mudèjar, cobert d"espectaculars rajoles verdes i blanques.
El Born Centre de Cultura i Memòria

El Born Centre de Cultura i Memòria

El Born Centre de Cultura i Memòria és un espai singular i excepcional que relliga tres segles de la nostra història. Sota l'estructura d'un mercat emblemàtic de l'arquitectura del ferro del segle XIX, trobem la Barcelona del 1700, la ciutat pròspera que va patir el setge del 1714, d'èpica i heroica resistència, abans de derivar en la pèrdua de les llibertats nacionals de Catalunya, encara no restituïdes tres segles després.
Gaudí Exhibition Center-Museu Diocesà

Gaudí Exhibition Center-Museu Diocesà

L'edifici de la Pia Almoina, monument nacional integrat a la muralla romana que es troba al costat de la Catedral, és la seu del Museu Diocesà, la restauració interior del qual ha esdevingut modèlica.
Fundació Joan Miró

Fundació Joan Miró

La Fundació Joan Miró, situada al parc de Montjuïc a Barcelona, es troba en un magnífic edifici de marcat estil mediterrani,obra de Josep Lluís Sert. Actualment conté la col·lecció pública més important de l'obra de l'artista Joan Miró.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments