Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Atraccions i lleure


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Atraccions i lleure

Gran Teatre del Liceu

Gran Teatre del Liceu

El Gran Teatre del Liceu, construït l"any 1847, és un equipament cultural únic a Barcelona i un dels teatres d"òpera més destacats d"Europa. Emplaçat a la Rambla, acull cada any grans produccions d"òpera, ballet i música simfònica. L"edifici fou destruït per un incendi el 1994 i reinaugurat el 1999 després d"una esplèndida reconstrucció.
Mirador de Colom

Mirador de Colom

Situat al final de la Rambla de Barcelona, ben a prop del mar, el Mirador de Cristòfol Colom ens permet gaudir d"una immillorable vista panoràmica de Barcelona a 60 metres d"alçada.
Font Màgica

Font Màgica

La font ornamental més gran de Barcelona creada l"any 1929 en motiu de l"Exposició Internacional ens ofereix un espectacle que combina la música, el moviment de l"aigua i els jocs de llums de colors amb més de 50 variants. Convertida en una de les atraccions més populars de Barcelona, la Font Màgica de Montjuïc és l"escenari del "Piromusical", un autèntic "ballet" d"aigua i llum.
La Ciutat del Teatre

La Ciutat del Teatre

Referent clau en el món de les arts escèniques de Barcelona, la Ciutat del Teatre concentra un grapat d"equipaments que acullen tota mena de manifestacions teatrals al cor de la muntanya de Montjuïc. Un recorregut pels edificis i escenaris d"aquesta ciutat teatral ens apropa una mica més al dinamisme cultural de Barcelona.
El Born Centre de Cultura i Memòria

El Born Centre de Cultura i Memòria

El Born Centre de Cultura i Memòria és un espai singular i excepcional que relliga tres segles de la nostra història. Sota l'estructura d'un mercat emblemàtic de l'arquitectura del ferro del segle XIX, trobem la Barcelona del 1700, la ciutat pròspera que va patir el setge del 1714, d'èpica i heroica resistència, abans de derivar en la pèrdua de les llibertats nacionals de Catalunya, encara no restituïdes tres segles després.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments