Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Patrimoni de la Humanitat


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Patrimoni de la Humanitat

Palau Güell

Palau Güell

El Palau Güell, obra de joventut d"Antoni Gaudí, uneix una sumptuositat de regust medieval amb l"extravagància única de l"arquitecte. L"edifici es va acabar de construir el 1890, i fou la residència privada del mecenes de Gaudí, el Comte Güell. El Palau Güell ha estat declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.
Basílica de la Sagrada Família

Basílica de la Sagrada Família

La Basílica de la Sagrada Família és l"obra més coneguda d"Antoni Gaudí i ha esdevingut símbol indiscutible de Barcelona. Única al món, està en procés de construcció des de l"any 1882, i es preveu que s"acabi cap al 2026.
Casa Batlló

Casa Batlló

El color i la fantasia de la Casa Batlló captiva els vianants del Passeig de Gràcia. En ple cor d"aquest elegant carrer i en contínua disputa amb les veïnes cases Amatller i Lleó Morera, l"obra de Gaudí manifesta l"esplendor d"un arquitecte que va treballar aquí amb total llibertat creativa, Antoni Gaudí.
Casa Vicens

Casa Vicens

La Casa Vicens (1883-1885) de Barcelona, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l"any 2005, s"aixeca al tranquil barri de Gràcia, com un oasi insòlit d"aroma oriental i mudèjar, cobert d"espectaculars rajoles verdes i blanques.
Colònia Güell

Colònia Güell

Santa Coloma de Cervelló, a 23 km al sud-oest de Barcelona, hi ha un dels barris industrials més avantguardistes del s. XIX: la Colònia Güell. A la cripta, declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, Gaudí va iniciar les innovacions arquitectòniques de les seves obres posteriors.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments