Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Edificis singulars


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Edificis singulars

Gran Teatre del Liceu

Gran Teatre del Liceu

El Gran Teatre del Liceu, construït l"any 1847, és un equipament cultural únic a Barcelona i un dels teatres d"òpera més destacats d"Europa. Emplaçat a la Rambla, acull cada any grans produccions d"òpera, ballet i música simfònica. L"edifici fou destruït per un incendi el 1994 i reinaugurat el 1999 després d"una esplèndida reconstrucció.
Casa Vicens

Casa Vicens

La Casa Vicens (1883-1885) de Barcelona, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l"any 2005, s"aixeca al tranquil barri de Gràcia, com un oasi insòlit d"aroma oriental i mudèjar, cobert d"espectaculars rajoles verdes i blanques.
CaixaForum

CaixaForum

CaixaForum, el Museu i Centre Cultural de l'Obra Social "la Caixa", es troba ubicat en un dels espais més emblemàtics de Barcelona, l'antiga Fàbrica Casaramona, una joia industrial modernista, obra de Josep Puig i Cadafalch.
Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes

Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes

Considerat un dels millors exemples del gòtic català, el Museu-Monestir de Pedralbes permet contemplar el llegat artístic conservat per la comunitat de clarisses al llarg dels segles i conèixer el seu estil de vida.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments