Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Barris, carrers i places


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Barris, carrers i places

La Rambla

La Rambla

Poc a poc, els locals d"oci i cultura van trobar el seu lloc a La Rambla. Els convents desapareixien i s"hi instal·laven floristes i quioscos. Ara ens reben al nostre pas edificis tan destacats com el Gran Teatre del Liceu, (la ópera barcelonesa), el Palau de la Virreina o el gran mercat de la Boquería. El torrent humà, amb els seus artistes ambulants, turistes i els barcelonins que encara hi passegen, constitueix un viatge pel microcosmos d"aquesta Barcelona contemporània.
Plaça Sant Jaume

Plaça Sant Jaume

Centre polític des dels inicis de la història de la ciutat, la plaça Sant Jaume és també un pulmó obert al cor del Barri Gòtic. Aquí s"hi aixequen els edificis més importants per la vida barcelonina i catalana: la Casa de la Ciutat o Ajuntament, i el Palau de la Generalitat.
Plaça Sant Felip Neri

Plaça Sant Felip Neri

Romàntica i amb un toc decadent, la plaça Sant Felip Neri és un racó imprescindible en el passeig pel Barri Gòtic. Presidida per l"església barroca que la bateja, la plaça disposa d"alguns elements històrics que la fan especialment atractiva, sobretot quan s"hi percep el silenci.
Passeig de Gràcia

Passeig de Gràcia

Aparador de la burgesia barcelonina del tombant de segle XIX, aquest passeig elegant i senyorial uneix la plaça Catalunya amb el barri de Gràcia. D"aquí li ve el nom. La presència dels millors edificis modernistes de Barcelona converteix aquesta avinguda en un autèntic museu a l"aire lliure.
Anella Olímpica de Montjuïc

Anella Olímpica de Montjuïc

Barcelona va viure un estiu màgic que no oblidarà mai. Amb la celebració dels Jocs Olímpics de 1992, la ciutat es convertí durant uns dies en la capital del món, uns dies que romandran per sempre en la memòria col·lectiva. L"Anella Olímpica de Montjuïc va ser el centre neuràlgic de la festa.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments