Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Parcs


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Parcs

Parc de la Ciutadella

Parc de la Ciutadella

Avui en dia, al Parc de la Ciutadella, els vestigis de l"Exposició es reconeixen en edificis com el Castell dels Tres Dragons, projectat per Domènech i Montaner com a restaurant, la Cascada i el Llac, del propi Fontseré, o els bonics Umbracle i Hivernacle. A l"altra banda del parc, s"hi troba, des del 1892, el Zoo de Barcelona. A la plaça d"armes trobem la seu del Parlament de Catalunya, que ocupa l"edifici de l"antic arsenal militar de la Ciutadella. Molt a prop s"hi pot veure una còpia de la bella escultura de Josep Llimona, "El desconsol", la més destacada de les moltes que es troben per tot el parc.
Parc de Joan Miró

Parc de Joan Miró

Aquest parc ampli i diàfan, conegut també com el "parc de l"Escorxador", li serveix al visitant i veí de l"Eixample Esquerra de Barcelona per relaxar-se, tot obrint-se com un gran pulmó ple de possibilitats. A l"extrem sud-oest del barri, és també l"aperitiu ideal abans d"endinsar-nos a la monumental Plaça Espanya.
Parc de Montjuïc

Parc de Montjuïc

A Montjuïc hi podrem visitar museus com la Fundació Miró, el Museu d"Arqueologia, l"Museu Etnològic i de Cultures del Món i el Museu Nacional d"Art de Catalunya-MNAC. Aquest, allotjat al Palau Nacional, marc central de l"Exposició del "29, ens convida a descobrir mil anys d"art català. El Pavelló Mies van der Rohe, que va acollir la representació alemanya en aquell esdeveniment, és un exemple esplèndid d"arquitectura de la Bauhaus. L"antiga fàbrica tèxtil Casaramona, obra modernista de Puig i Cadafalch, acull ara les exposicions del CaixaForum. La Font Màgica o el Poble Espanyol, on hi ha la "ciutat dels artesans", són altres llocs d"interès que no ens podem perdre.
Anella Olímpica de Montjuïc

Anella Olímpica de Montjuïc

Barcelona va viure un estiu màgic que no oblidarà mai. Amb la celebració dels Jocs Olímpics de 1992, la ciutat es convertí durant uns dies en la capital del món, uns dies que romandran per sempre en la memòria col·lectiva. L"Anella Olímpica de Montjuïc va ser el centre neuràlgic de la festa.

Parc de Collserola

Darrera del conegut perfil del Tibidabo hi ha tot un univers natural de boscos i camps de conreu, un Parc protegit on la variada vegetació i la fauna mediterrània ens faran sentir en plena natura a només quinze minuts de la gran ciutat. És el gran pulmó de Barcelona.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments