Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Barris, carrers i places


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Barris, carrers i places

La Rambla

La Rambla

Poc a poc, els locals d"oci i cultura van trobar el seu lloc a La Rambla. Els convents desapareixien i s"hi instal·laven floristes i quioscos. Ara ens reben al nostre pas edificis tan destacats com el Gran Teatre del Liceu, (la ópera barcelonesa), el Palau de la Virreina o el gran mercat de la Boquería. El torrent humà, amb els seus artistes ambulants, turistes i els barcelonins que encara hi passegen, constitueix un viatge pel microcosmos d"aquesta Barcelona contemporània.
Passeig de Gràcia

Passeig de Gràcia

Aparador de la burgesia barcelonina del tombant de segle XIX, aquest passeig elegant i senyorial uneix la plaça Catalunya amb el barri de Gràcia. D"aquí li ve el nom. La presència dels millors edificis modernistes de Barcelona converteix aquesta avinguda en un autèntic museu a l"aire lliure.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments