Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Tots / Mercado Encants


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Mercat dels Encants

Mercado Encants

Els voltants de la plaça de les Glòries dibuixen una zona sorprenent i amb molts atractius. A la presència imponent de la Torre Glòries, i d'equipaments culturals de primer ordre com el TNC, l'Auditori i el Museu DHUB, se suma el nou mercat "Encants Barcelona", un microcosmos que val la pena descobrir.

Des de setembre de 2013, el tradicional mercat conegut com "Encants vells" o Fira de Bellcaire s'ha traslladat a l'altra banda de la plaça de les Glòries, a un solar de planta triangular entre el carrer Castillejos i l'avinguda Meridiana. Instal·lat sota una pèrgola gegantina d'alumini i zinc, el sostre de mirall que serveix d'aixopluc als centenars de parades es converteix en un calidoscopi d'articles a la venda i de compradors curiosos.

La nova estructura ultramoderna, disposada en diferents nivells i sempre en contacte amb l'espai exterior, recull l'esperit més genuí del vell mercat d'ocasió. Els crits de reclam dels venedors, l'art del regateig i l'amuntegament dels objectes més impensables, no deixen lloc a la nostàlgia.

Per als amants del col·leccionisme i de les gangues al millor preu, els "Encants" són un univers d'oportunitats. Mobles i estris antics, llibres i discos vells, roba i complements de segona mà al més pur estil vintage, es barregen amb tota mena d'articles que van des de les antiguitats fins les últimes novetats en il·luminació, aixetes o petits electrodomèstics. Els bars i restaurants del mercat són el complement ideal per gaudir d'una atmosfera popular i copsar la identitat més barcelonina, aquella que sap fusionar tradició i modernitat.

Dades generals


Adreça: Plaça de les Glòries, s/n (08013).
Telèfon: 932 452 299
Web: www.encantsbcn.com
E-mail: info@encantsbcn.com
Horari: dilluns, dimecres, divendres i dissabtes, de 9 a 20 h.


Tornar a l'índex de la fitxa

Dades d'accessibilitat


El mercat dels Encants no té barreres arquitectòniques i és accessible per a usuaris en cadira de rodes.
Discapacitat visual
A l'entrada del mercat des de l'avinguda Meridiana, hi ha un plànol tàctil i una maqueta del conjunt. Està retolada amb lletra i braille, i ofereix també informació sonora.
Gos pigall Elements tàctils Braille
Discapacitat motriu
Algunes botigues tenen un petit graó inclinat a l'entrada, però en aquest cas els propis comerciants instal·len una rampa mòbil per tal de facilitar l'accés.
Els diferents nivells es comuniquen amb rampes de pendent molt suau, i el paviment del terra és antilliscant.
Hi ha places reservades per a PMRs en el parking soterrani, amb ascensors amplis per accedir al nivell de carrer i a les plantes superiors.
El mercat disposa de lavabos adaptats.

Data de l'última actualització: 30/09/2019

Tornar a l'índex de la fitxa
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments