Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Best Western Hotel Alfa Aeropuerto

Best Western Hotel Alfa Aeropuerto ****

Es tracta d'un hotel modern, construït en 1988 i totalment renovat al 2007. És situat a 8 km de l'aeroport de Barcelona i a quinze minuts del centre de la ciutat, al costat de Mercabarna (Zona Franca), el polígon industrial més important de la ciutat. Servei gratuït de minibús aeroport-hotel-aeroport tots els díes de 5.00 a 00.30 Arribades: Terminal 1 i Terminal 2 ( A y B). En arribar a l'aeroport una vegada recollit l'equipage s'haurà de trucat per a la recollida. Cada 30 minuts de 5.00fins a les 7.30 i cada 45 minuts a partir de les 7.30, places limitades, el client ha de reservar una vegada a l'hotel per a la sortida Servei d'aparcament 9.68€/dia S'accepten mascotes 22€/dia fitness, piscina coberta i business center free

Best Western Hotel Alfa Aeropuerto Best Western Hotel Alfa Aeropuerto Best Western Hotel Alfa Aeropuerto Best Western Hotel Alfa Aeropuerto Best Western Hotel Alfa Aeropuerto Best Western Hotel Alfa Aeropuerto

Dades generals


Adreça: c/K, s/n, Mercabarna-Zona Franca
Població: Barcelona
C.P.: 08040
Situació: Barcelona

Dades d'accessibilitat


Transport públic accessible pròxim a l'hotel. Estació de Bus a 10 metres.

Entorn de l'edifici: El carrer d'accés és de voreres àmplies.

Porta d'entrada: de vidre.

Servei de restauració tipus bufet i a les taules.
Discapacitat motriu
Aparcament: Hi ha una plaça reservada i senyalitzada per a persones amb mobilitat reduïda. El pàrquing té accés directe a l'hotel.

Accés principal: L'entrada és accessible. Hi ha una porta de vidre, automàtica i giratòria. Hi ha també portes manuals (ample 93,5 cm).

Recepció: El taulell de recepció té duesalçades, 72 cm i 115 cm.

Mobilitat dins de l'hotel: Les portes de les habitacions permeten el pas d'una cadira de rodes.

Ascensors: La porta de l'ascensor és automàtica i mesura 68 cm. Dimensions interiors: ample 100 i fons 100 cm. Capacitat per a 5 persones. Les botoneres estan a una alçada de 150 cm.

Lavabos a zones comunes: No hi ha lavabos accessibles a les zones comunes. Les aixetes tene ddos comandaments. Alçada del rentamans: 82 cms.

Habitacions: Hi ha 3 habitacions dobles adaptades. L'espai lateral al costat del llit és superior a 90 cm. Taula d'escriptori amb espai per a cadira de rodes.

Bany de les habitacions: La porta del bany mesura 82 cm i és corredissa. A l'interior de la cambra de bany hi ha espai per a girar la cadira de rodes. Hi ha una barra abatible i una fixa al WC. Les aixetes són monocomandament. Dutxa a nivell del terre i barres de suport.

Restaurant i cafeteria: L'entrada al restaurant és accessible.

Data de l'última actualització: 12/04/2011

Tornar a l'índex de la fitxa

Reserves


Telèfon: 933 362 564
Fax: 933 355 592
E-mail: reservas@hotelalfaaeropuerto.com
Web: www.hotelalfaaeropuerto.com
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments